U bent hier: Home Algemeen Complimenten van onze ouders

Complimenten van onze ouders

Hier leest u diverse complimenten van onze ouders.

Lieve Leidsters van de Ridderspeelzaal

Bedankt voor jullie liefde,de rust die erbij jullie vanaf straalt en de zorgzaamheid voor mijn kleine mannetje jullie zijn top ga zo door. Fijne dag.

Savio,papa,mama.


Bedankt voor alle fijne dingen, knutselen, dansen en zingen. Ik hoef me hier nooit te vervelen, ik kan hier altijd lekker spelen. Voor al onze juffen en juf Nicole en juf Nancy.

Groetjes Bodil & Arvid


Lieve Leidsters, Gennarino en Delivio zijn altijd erg blij als oma Nellie er is. Maar alle leiders zijn even lief!


Wij willen de leidsters van de groep van Noah complimenteren met de geduldige en liefdevolle aandacht die zij Noah geven; Noah vindt het super om samen met Alyssa te puzzelen, om met Gwendolyn op de iphone te spelen en om te stoeien met Ilona! Wij vinden het geweldig dat het hele team samen met Noah aan de knutselwerkjes zit! Noah gaat altijd rennend naar De Ridderspeelzaal; dat geeft aan dat hij het ontzettend naar zijn zin heeft en veel plezier heeft dankzij de inzet van het hele team!

Afz Solainche en Giso


De leidsters van De Ridderspeelzaal zijn hartstikke lief,vriendelijk en behulpzaam. Ze staan altijd klaar voor de kinderen en voor de ouders.

Groetjes, Sanjay Chhaya & Trisanu


Bedankt...   Voor alles wat je doet, Altijd recht uit het hart, Nooit omdat het moet.

Groetjes Anita  de mama van Vidar en Tycho


Zoals door jullie altijd aangegeven zo is het ook: veel zorg, plezier en liefde. Daar wil ik aan toevoegen dat ze dat met veel enthousiasme en vrolijkheid doen en toewijding. Allemaal erg belangrijk voor ons als ouders. Er is ruimte voor extra aandacht voor de kindjes individueel wanneer nodig maar ook voor de groep samen.  Succes met organiseren van deze leuke dag!

Groetjes Anke


Via deze weg willen we nogmaals onze dank uitspreken naar jullie hele team voor de leuke, enthousiaste en betrokken manier waarop jullie met onze dochter Tess omgaan. Als we haar ´s morgens brengen strekt ze meestal haar armen uit naar de leidster en is vervolgens zo druk en afgeleid dat ze ´vergeet´ om ons dag te zeggen. Zo hoort het! Kind blij, ouders ook blij.

De fulltime aandacht die ze bij jullie krijgt gaat veel verder dan wij haar kunnen geven en we zijn blij dat ze bij jullie in zulke goede handen is. Ook vinden we het beleid omtrent geven van medicijnen (eerst schriftelijk akkoord v.d. ouders), het ophalen door anderen (eerst legitimeren) en het eerst vragen of ze nieuwe voedingsmiddelen mag voordat jullie het geven, erg veilig. Wij zeggen: ga zo door!

Afz papa en mama van Tess


Het is zo'n fijn idee dat Hidde allemaal goede en leuke dingen doet. Wij zijn al bijna twee jaar heel erg tevreden over de manier waarop jullie voor onze kinderen zorgen en de persoonlijke en directe communicatie naar ons toe. Ga zo door :-D !

Groet, Tamar


Dit compliment is gericht aan Mildred en Mariam omdat ik hen het best ken .Deze 2 dames werken met zo ontzettend veel passie en zij geven Marouan echt het gevoel dat hij thuis is en misschien stiekem wel bij een 2e mama. Mijn zoontje is niet iemand die zich snel op zijn gemak voelt bij een ander maar deze 2 dames hebben dat wel voor elkaar gekregen. Sinds dat Marouan op de Ridderspeelzaal zit heeft hij enorm snel geleerd hoe hij moet kruipen, woordjes moet uitspreken en hoe hij moet lopen. Dankzij deze 2 toppers eet Marouan zelf zijn brood en is hij steeds zelfstandiger geworden.

Fijne dag

Hier spreekt een trotse mama


Wij brengen Safa en Soufian met een onbezorgd gevoel naar de Ridderspeelzaal, omdat jullie ze met zoveel liefde en warmte ontvangen en begeleiden. Ze ervaren enorm veel gezelligheid, speelplezier en saamhorigheid met jullie en met de andere kinderen. Ik kan met eerlijkheid zeggen dat ze veel van jullie leren (ontdekken en ervaren) en het zal door dit alles een tijd zijn om nooit meer te vergeten!

Bedankt voor alles!